Ședință de Consiliu Județean la Constanța. Aleșii acordă licențe de transport de călători pentru mai multe firme

Conducerea Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Daniel Learciu, Horia Țuțuianu, Claudiu Palaz - Conducerea Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Ședința lunii mai la Consiliul Județean Constanța aduce în fața reprezentanților partidelor politice nu mai puțin de 23 de proiecte. Cele mai multe dintre acestea sunt semnate de președintele Horia Țuțuianu, dar pe listă sunt și patru proiecte propuse de vicepreședintele Claudiu Palaz.

Ședința de pe 23 mai are loc în sala Remus Opreanu, începând cu ora 13.00.

Iată proiectele aflate pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnice „Demolare imobil din str. Izvor nr.23, Constanţa.”

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului Adiţional nr.1 la Acordul de Parteneriat între UAT Judeţul Constanţa, UAT Oraşul Cernavodă, UAT Comuna Rasova, UAT Comuna Aliman şi UAT Comuna Ion Corvin pentru proiectul „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 223: tronsonul Cernavodă-Rasova-Aliman-Ion Corvin”.

3. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unor terenuri proprietate publică a Judeţului Constanţa în vederea construirii şi punerii în funcţiune a obiectivelor de investiţii din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată” în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanţa în perioada 2014 – 2020.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată” în aria de operare a S.C. RAJA în perioada 2014 – 2020.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării investiţiilor aferente „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată „ în aria de operare a SC RAJA SA în perioada 2014 – 2020, pentru UAT Judeţ Constanţa.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetului judeţean Constanţa pentru trimestrul I al anului 2017 .

7. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui vicepreşedinte şi a unui consilier judeţean care să facă parte din Comisia de concurs şi respectiv, Comisia de soluţionare a contestaţiilor, la concursul organizat în vederea ocupării funcţiei de Administrator public la nivelul judeţului Constanţa.

8. Proiect de hotărâre privind transmiterea unui bun imobil, proprietate publică a Judeţului Constanţa din administrarea Consiliului Judeţean Constanţa în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa.

9. Proiect de hotărâre privind respingerea propunerii formulată de S.C. Aqua Park Coral SRL în vederea soluţionării pe cale amiabilă a litigiului ce face obiectul dosarului nr.3736/118/2016 aflat pe rolul Tribunalului Constanţa.

10. Proiect de hotărâre privind îndreptarea unei erori materiale din Anexa la HCJ nr.80/31.03.2017 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2017, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale şi Anexa la HCJ nr. 103/28.04.2017 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală pe anul 2017.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr.208/ 7.08.2016.

12. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr.9/31.01.2017.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2017, pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa .

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2017, pentu Muzeul de Artă Constanţa .

15. Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru perioada 2014 – 2019, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr.400/2013, Operatorului de transport SC J.T.A. Transgroup SRL, pe cod traseu 077:Constanţa – Mamaia – Năvodari.

16. Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru perioada 2014 – 2019, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr.400/2013, Operatorului de transport SC Grup Media Sud Călători SA, pe cod traseu 076 :Constanţa – Mamaia – Năvodari.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, Operatorului de transport SC Gis Trans Rapid SRL.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, Operatorului de transport SC Romvivat SRL.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2017, finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea Situaţiilor financiare anuale încheiate la 31.12.2016 ale Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.

21. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului pentru preluarea unor bunuri imobile, proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Turismului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa.

22. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2017.

23. Informare privind activitatea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică pe Trimestrul I al anului 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*