Ședință de Consiliu extraordinară la Medgidia. Primăria vrea să schimbe conducerea Apollo Ecoterm

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Luna august începe în forță la Medgidia. Primarul Valentin Vrabie a convocat Consiliul Local într-o ședință extraordinară care are o singură propunere pe ordinea de zi.

Este vorba despre încetarea contractului de mandat al lui Marius Ciprian Baboș, cel care a condus SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia încă din luna martie 2012. Apollo Ecoterm este firma care se ocupă de termificarea din Medgidia, precum și de lucrările de asfaltare sau reabilitare a domeniului public.

Ședința de consiliu va avea loc pe 1 august, începând cu ora 17.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*