Se închide temporar Autostrada A2 în zona Valea Dacilor

S-a luat decizia închiderii Autostrăzii A2 pentru recuperarea resturilor autoutilitarei FOTO Captură Video

DRDP Constanța a anunțat că Autostrada A2 se închide pentru a fi ridicat utilajul care a luat foc în dimineața de 7 ianuarie. 

În dimineața de 7 ianuarie, o autoutilitară încărcată cu material antiderapant a luat foc, resturile rămânând pe banda de urgență. Pentru desfășurarea operațiunilor complexe de degajare a benzii de urgență, D.R.D.P. Constanta a luat decizia de închidere a traficului rutier între orele 17.00-18:00.

Ca rută ocolitoare, se poate circula pe ruta veche: Cernavodă – Medgidia – Basarabi – Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*