Ședință a Consiliului Județean Constanța cu multe rectificări bugetare pe listă

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

Consiliul Judeţean Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, pe data de 22 august, ora 13.00 în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa.

Ordinea de zi cuprinde 21 de proiecte, majoritatea inițiate de președintele CJ, Marius Horia Țuțuianu, cu excepția punctului nr 12, al cărui autori sunt consilierii Marian Iordache, Bogdan Bola, Liviu Popa, Stelian Gima, Cristian Zahariuc, Marian Cruşoveanu, Geanina Topolov. De asemenea, punctele 19 și 20, proiecte privind acordarea unor licențe de transport, sunt inițiate de vicepreşedinte CJC Claudiu Iorga Palaz.

 1. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei pentru Protecţia Copilului Constanţa.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenţei Comisiei Tehnico-Economice şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.
 3. Proiect de hotărâre privind revizuirea normelor procedurale interne pentru achiziţia directă de produse, servicii şi lucrări.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii, prin licitaţie publică deschisă cu strigare, a unor spaţii aflate în proprietatea publică a Judeţului Constanţa şi în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa, în scopul desfăşurării de activităţi comerciale.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici şi a cofinanţării investiţiilor pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA SA Constanţa, în perioada 2014-2020”.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare de la Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa, „Căluţul de mare”.
 7. Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr. 230/2018 privind aprobarea Comisiei de concurs de proiecte de management de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr. 234/27.07.2018 privind aprobarea organizării evenimentului „Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean – Ediţia 2018”.
 9. Proiect de hotărâre privind acordarea unui ajutor financiar doamnei Velicu Tudoriţa pentru minorul Velicu Robert Nicolae.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2018 finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
 11. Proiect de hotărâre privind modificarea listei de investiţii pentru RAJDP Constanţa (în reorganizare), pe anul 2018.
 12. Proiect de hotărâre privind acordarea facilităţilor la transport pentru elevi şi studenţi.
 13. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2018, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale.
 14. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi Cheltuieli, Listei de investiţii, Programului de evenimente culturale, pe anul 2018, pentru Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.
 15. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi cheltuieli, pe anul 2018, pentru Teatrul de Stat Constanţa.
 16. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli, pe anul 2018, pentru Muzeul de Artă Constanţa.
 17. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli precum şi completarea programului de evenimente culturale, pe anul 2018, pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.
 18. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi modificarea listei de investiţii pe anul 2018 pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.
 19. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport SC Ada Exclusiv SRL.
 20. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport SC Dan Autocond SRL.
 21. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului judeţean şi a listei de investiţii ale Judeţului Constanţa, pe anul 2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*