Se va circula în regim de dublu sens pe o stradă pe care Primăria Constanța a instituit sens unic în urmă cu două luni

Atenție, șoferi! Pe strada Pictor Ștefan Luchian se va circula în regim de dublu sens. FOTO Primăria Constanța

Pe strada Pictor Ștefan Luchian din Constanța se va circula în regim de dublu sens după ce, la începutul lunii mai, Primăria o transformase, alături de alte 27 de străzi, în arteră cu sens unic.

Potrivit Primăriei Constanța, noua reglementare rutieră va fi instituită ca urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor. Astfel, începând de miercuri, 28 iulie, strada Pictor Ștefan Luchian se transformă în arteră rutieră cu dublu sens.

„În urma discuțiilor dintre reprezentanți ai Primăriei Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliției Județean Constanța, în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație, s-a decis trecerea la un regim de circulație în sens dublu”, au precizat reprezentanți ai instituției.

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, execută în această perioadă lucrări de reconfigurare urbană a arealului delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii. Proiectul implică o serie de lucrări edilitare care vor schimba aspectul spațiului urban.

Participanţilor la trafic și se recomandă să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.

În luna mai a acestui an, Primăria Constanța a inițiat un proiect de management de trafic în vederea resistematizării rutiere din zona Delfinariu, la nivelul străzilor delimitate de perimetrul bulevardul Mamaia – strada Ion Rațiu – bulevardul Tomis – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – strada Soveja. Proiectul de resistematizare rutieră a fost implementat începând de miercuri, 5 mai, când 28 de străzi au devenit artere rutiere cu sens unic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*