Se reia programul cu publicul la Adăpostul pentru animale abandonate din Constanța. Doar pe bază de programare!

Se reia programul cu publicul la Adăpostul pentru animale abandonate. FOTO Primăria Constanța

Pentru a veni în sprijinul iubitorilor de animale care doresc să adopte sau să viziteze animalele ajunse în îngrijirea angajaților Adăpostului pentru animale abandonate, Primăria Constanța anunță că, începând de marți, 12 ianuarie, constănțenii pot trece pragul centrului din strada Vârful cu Dor în baza unei programări prealabile.

Accesul în sediul Adăpostului va fi permis persoanelor care poartă mască de protecție și a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în centre, nu depășește 37,30 grade Celsius, cu obligativitatea dezinfectării.

Programul cu publicul al Adăpostului pentru animale abandonate va fi următorul:

  • luni, marți, miercuri, vineri: 10.00 – 14.00;
  • joi: 09:30 – 17:30;
  • sâmbătă și duminică: închis.

Programările se pot face la numărul de telefon 0733.045.213. Fiecare persoană va avea la dispoziție maximum o jumătate de oră, în funcție de programări.

În continuare, persoanele care văd pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța sau pe pagina de Facebook a municipalității câinele pe care vor să-l adopte pot trimite poza patrupedului pe adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro. Cei care solicită adopția unui câine sunt rugați să lase în email și un număr de telefon pentru a fi contactați. Pentru a putea adopta un patruped viitorii stăpâni vor avea parte de tot sprijinul angajaților Serviciului Gestionare Animale Abandonate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*