O nouă trecere de pietoni va fi amenajată în municipiul Constanța

O nouă trecere de pietoni va fi amenajată în municipiul Constanța. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța va înființa în această săptămână o trecere pentru pietoni la intersecția străzii Nicolae Iorga cu strada Ion Lahovari.

Măsura a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cei care locuiesc în zonă, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier, pentru a crește gradul de siguranță în această zonă a orașului.

Înființarea acestei treceri pentru pietoni era necesară întrucât în zona străzii Nicolae Iorga traficul pietonal este unul intens.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență şi cu viteză redusă în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*