Se oprește apa în mai multe cartiere din Constanța pe 4 și 5 februarie

Sediul RAJA
Sediul RAJA

SC RAJA SA anunță lucrări de înlocuire a unor conducte de apă pentru zilele de 4 și 5 februarie. În consecință, apa va fi oprită pe strada Pescarilor și pe Mircea cel Bătrân.

Pentru realizarea unor lucrări de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă ce pleacă din punctul termic nr. 33, de pe strada Pescarilor din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 04 februarie 2016, în intervalul 08,00 – 20,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de la blocurile BM13, BM14 și BM15 de pe strada Pescarilor.

Tot pentru înlocuirea unui tronson din conducta de distribuție apă de la punctul termic nr. 40 de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, SC RAJA SA va opri furnizarea apei potabile vineri, 05 februarie 2016, în intervalul 08,00 – 20,00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de la nivelul blocurilor MV1, MV2, MV3, MV4 și RM de pe strada Mircea cel Bătrân.

“Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*