Bătrân de 77 de ani, acroșat de un tren în revizia de vagoane din Mangalia

Ambulanță la intervenție

Un bătrân în vârstă de 77 de ani a ajuns la spital vineri, 5 noiembrie, după ce a fost acroșat de un tren în revizia de vagoane din Mangalia.

Din primele informații, incidentul s-a petrecut în jurul orei 08.09, bărbatul, ce se afla pe o bicicletă, fiind agățat de un tren în revizia de vagoane din Mangalia. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță, care i-a acordat rănitului primele îngriji medicale.

Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral, traumatism la un umăr și fractură antebraț și a fost transportat la Spitalul din Mangalia, urmând să fie transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*