Programul manifestărilor care vor avea loc la București, cu prilejul Zilei Marinei Române

FOTO SMFN

Pentru al doilea an consecutiv, Forțele Navale Române organizează anul acesta, în perioada 11 – 15 august,  o serie de evenimente culturale, dedicate Zilei Marinei, și la București. Manifestările vor avea loc la ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și în Parcul „Regele Mihai I” (Herăstrău), zona Debarcader. La ARCUB, în Centrul Vechi al Capitalei, Forțele Navale Române prezintă, în perioada 11-15 august, între orele 17.00-22.00, o colecție de pictură cu tematică Marină, semnată de Alexandru Ghinea, precum și o expoziție interactivă de noduri și lucrări de matelotaj, machete de nave, faruri și diferite obiecte specifice de Marină. Muzica Militară a Forțelor Navale va susține vineri, 11 august, orele 20.00-21.30, pentru publicul bucureștean, un spectacol itinerant, pe traseul Piața Roma (Statuia Lupoaica) – ARCUB – Strada Lipscani – Sediul Băncii Naționale a României.

Marți, 15 august, începând cu ora 09.00, Ziua Marinei Române va fi sărbătorită printr-o ceremonie militară și religioasă, care va avea loc la Monumentul Eroilor Marinari din Parcul „Regele Mihai I” (Herăstrău), zona Debarcader.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*