Se oprește apa în cartierul Tomis Nord din Constanța

Sediul RAJA
Sediul RAJA

O avarie la conducta principală de alimentare cu apă de pe bulevardul Aurel Vlaicu îi determină pe angajații SC RAJA SA să întrerupă furnizarea apei potabile în Tomis Nord.

Lucrările de remediere vor avea loc vineri, 11 decembrie, între orele 5.00 și 19.00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe b-dul Aurel Vlaicu (tronsonul delimitat de intersecțiile cu b-dul Tomis și Aleea Universității) și abonații de pe străzile Rubinului, Smaraldului, Agatului, Aleea Universității, Opalului, Perlei, Safirului, Topazului și Aleea Hortensiei, precum și cei alimentați din punctul termic nr.45.

“Ne cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*