Se montează coșuri noi de gunoi, băncuțe și dispozitive pentru deșeuri canine pentru parcurile și cartierele din Constanța

Mobilier urban și dispozitive pentru deșeuri canine. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța montează în aceste zile, în toate zonele din oraș, 3.000 de coșuri noi de gunoi, 1.000 de băncuțe și 200 de dispozitive pentru deșeuri canine.

Operațiunea a început deja, prima oprire a fost făcută în Parcul Tăbăcărie unde angajații de la Serviciul Amenajari Urbane au instalat 100 de coșuri noi de gunoi și 200 de banci.

Băncuțe noi și coșuri de gunoi vor fi montate și în celalate parcuri din oraș, pe aleile de promenada, în stațiile RATC, dar și în alte zone unde este necesar. Investiția pentru bănci și coșuri se ridică la peste 3,5 milioane de lei.

Pentru păstrarea curățeniei în oraș, Primăria Municipiului Constanța a achiziționat și un număr de 200 de dispozitive pentru deșeuri canine, în valoare de peste 370 de mii de lei. Acestea sunt dotate cu punguțe de unică folosință care pot fi utilizate, în mod gratuit, de către toți proprietarii de câini care își plimbă animalele prin parcuri sau pe aleile de promenadă.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții atât mobilierul urban, cât și coșurile de gunoi dar și

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*