Se închide temporar circulația pe DN 3C, între Jumbo și Târgul de Legume – Fructe

DRDP Constanța efectuează lucrări de asfaltare. FOTO DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a anunțat că intenționează să execute lucrări de așternere straturi asfaltice pe drumul național DN 3C, între km 2+300 – 5+154, cu închiderea circulației rutiere pe acest tronson

Mai exact, este vorba de tronsonul de drum cuprins între magazinul Jumbo și Târgul de Legume – Fructe, în perioada 4 – 6 noiembrie în intervalul orar 8:00 – 18:00.

Variante de ocolire recomandate în funcție de destinație:

  • DN 2A
  • Varianta de ocolire a municipiului Constanța (Autostrada A4)

„Rugăm agenții economici din zonă să-și organizeze din timp activitatea în conformitate cu programul de restricții anunțat“, au transmis reprezentanții DRDP.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*