Se închide ghișeul SPIT din incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6
Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

Începând de miercuri, 01 februarie 2017, se închide ghișeul Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța din incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, Bd. Mamaia nr. 86.

Măsura vine ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Legii nr. 1/2017, cu privire la eliminarea unor taxe, printre care și următoarele încasate la nivelul SPIT:

– taxă privind furnizarea unor date din Registrul național de evidență a persoanelor;

– taxă preschimbare acte de identitate, precum și înscrierea mențiunilor privind schimbarea domiciliului sau reședinței cetățenilor români;

– taxă examinare obținere permis de conducere;

– taxă examinare persoane cărora le-a fost anulat permisul de conducere;

– taxă înmatriculare permanent sau termporar pentru autovehicule, remorci;

– taxă de autorizare a circulației pentru probe a autovehiculelor și remorcilor;

–  taxă de autorizare provizorie a circulației autovehiculelor și remorcilor neînmatriculate permanent sau temporar.

Având în vedere taxele anulate, cât și faptul că ghișeul a fost deschis tocmai pentru a veni în sprijinul contribuabililor care se adresau Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, s-a constatat că nu mai este necesară menținerea acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*