Se circulă cu restricție pe bulevardul Tomis. RAJA Constanța intervine la o avarie

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul dimineții de 7 noiembrie la conducta de alimentare cu apa de pe bd. Tomis, din municipiul Constanța, s-a  impus restricționarea traficului auto pe banda a doua de circulație a bulevardului, în zona Liceului Tehnic Tomis, cu sensul de mers spre Spitalul Municipal, în intervalul orar 08,30-10,30.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și le dăm asigurări ca echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt“ au transmis reprezentanții RAJA.

Aceștia au mai precizat că abonații deserviți nu sunt afectați de aceasta lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*