Atenție, RAJA oprește apa în cartierul Tomis I

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA
Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

Abonații RAJA din zona Complexului Flămânda, Tomis I și zona Spitalului Județean, inclusiv acesta sunt afectați de o întrerupere programată a RAJA de furnizărare a apei.

Pentru înlocuirea unei vane cu diametrul de 150 mm pe instalația de furnizare a apei de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, dar și pentru efectuarea lucrărilor de reparații la un hidrant de incendiu avariat, aferent Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 18 iulie, în intervalul orar 11,00 – 14,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile Spitalul Clinic de Urgență, consumatorii din cartierul Tomis I, cei din zona Complexului Flămânda, precum și abonații alimentați prin punctele termice numerele 105, 112 și 113.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*