Se caută consilieri debutanți pentru Serviciul Resurse Umane din Primăria Constanța

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante.

Este vorba de funcția de consilier clasa I, grad debutant – Serviciul Resurse Umane – 2 posturi. Candidații trebuie să aibe studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice, economice, cunoştinţe optime operare calculator- folosind tehnici standard de pocesare – nivel bază, atestate cu documente doveditoare.

Concursul se va desfăşura în perioada 15-17 mai 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa și va consta într-o probă de testare a competenţelor digitale eliminatorie, proba scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează:

  • în data de 15 mai 2018 – proba scrisă, ora 10:00
  • în data de 17 mai 2018 – proba de interviu, ora 14:00
    Proba de testare a competenţelor digitale eliminatorie, în cazul în care nu se poate dovedi cu documente, se va susţine în ziua desfășurării probei scrise.
    Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 zile de la data publicării anunțului, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218.
    Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro.
    Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*