Se aglomerează circulația spre și dinspre sudul litoralului

Polițiștii drijează circulația. FOTO IPJ Constanța

Primul weekend din luna august pare să fie preferatul românilor pentru a-și petrece timpul liber pe litoral. Asta se vede după valorile de trafic înregistrate de către polițiștii de la rutieră.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Constanța, de la primele ore ale dimineții au început să se înregistreze valori mari de trafic dinspre Autostrada A4 către Mangalia. Drept urmare, s-a început dirijarea pe tronsonul cuprins între intersecția DN39 / A4 și ieșirea din localitatea Eforie Nord tot pe DN39, zone unde de regulă se crează ambuteiaje.

De asemenea, au început să crească și valorile de trafic dinspre Mangalia către Constanta.

UPDATE:

În jurul orei 9.30 a avut loc un aaccident pe Podul Agigea, cu trei autovehicule implicate. Traficul este îngreunat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*