Scufundări gratuite cu scafandrii profesioniști din cadrul Forțelor Navale

Mina marină observată la 70 de kilometri travers de Capu Midia a fost distrusă de scafandrii militari. FOTO Forțele Navale Romane

Vrei să faci scufundări împreună cu scafandrii militari, GRATUIT?
Vrei să înveți de la cei mai buni?

Te așteptăm joi, 10 august, orele 16.00-20.00, în Portul Tomis – Plaja Modern, la atelierele de scufundări organizate de Centrul de Scafandri.

Te poți înscrie pe adresa de e-mail scufundari.ziuamarinei@gmail.com, unde vei trimite numele și prenumele tău, un număr de telefon pentru contact și o copie a cărții de identitate sau a certificatului de naștere, până miercuri, 9 august, ora 12.00.

Cei care doresc să participe trebuie să îndeplinească următoarele #cerințe:
– Vârsta minimă 12 ani, minorii vor însoțiți de un adult;
– Se va semna un angajament prin care participantul va declara pe propria răspundere că nu are antecedente medicale care să-l împiedice să desfășoare activități subacvatice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*