Scuarul median de pe bulevardul Mamaia, reconfigurat pentru o mai bună gestionare a traficului rutier

Scuarul median de pe bulevardul Mamaia, reconfigurat pentru o mai bună gestionare a traficului rutier. FOTO Primăria Constanța

Noi bretele de întoarcere au fost create pe bulevardul Mamaia, în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța și în zona sediului IPJ Constanța. Scuarul median a fost reconfigurat, fiind amenajate buzunare de stocare pentru virajul la stânga.

Echipele administratorului drumului public vor interveni miercuri, 27 octombrie, cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 08.00 – 16.00. Noile benzi de stocare a traficului vor fi recondiționate cu binder, iar în scurt timp se va turna îmbrăcăminte asfaltică de tip MASF.

Tot de miercuri, 27 octombrie, încep lucrările de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de strada Prelungirea Bucovinei și strada Patriei. Intervențiile vor avea loc pe sensul de mers către strada Patriei, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

În contextul lucrărilor de reconfigurare a scuarului median, începând de joi, 28 octombrie, traficul rutier va fi resistematizat la intersecția bulevardului Mamaia cu străzile Nicolae Iorga și Renașterii, prin închiderea breșei existente. Scuarul median va fi prelungit, fiind anulată posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Mamaia.

Proiectul de reabilitare a bulevardului Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Zorelelor presupune eliminarea punctelor de conflict și fluidizarea circulației rutiere, prin amenajarea de noi breșe, pe fiecare sens de mers.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*