Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită vineri, la Cumpăna

Ziua Internațională a Familiei, sărbătorită vineri, la Cumpăna

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna organizează vineri, 14 mai, de la ora 16.00, la Casa de Cultură din localitate, Ziua Internațională a Familiei.

„Dorim să amintim faptul că data de 15 mai a fost declarată ca Zi Internațională a Familiei de către Adunarea Generală a ONU, la 20 septembrie 1993, în vederea sensibilizării privind importanța instituției familiei, promovării cunoștințelor despre tendințele socio-economice și demografice care afectează familia și stimulării răspunsurilor la provocările cu care se confruntă astăzi familia contemporană. Familia este înțeleasă drept cea mai însemnată uniune socială de care depind dezvoltarea, stabilitatea și, mai ales, existența întregii societăți”, spune primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju.

Conform tradiției, la această dată vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează Nunta de aur – 50 de ani de căsătorie. De asemenea, vor fi invitate și tinerele cupluri care și-au unit destinele în cursul acestui an prin încheierea căsătoriei. Familiile sărbătorite vor primi diplome, flori, daruri simbolice, care să le amintească de acest moment unic din viață.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*