Școala – oglinda Orașului Ovidiu. Cum s-a pregătit administrația locală pentru prima zi a elevilor

Primarul George Scupra a fost prezent la începutul noului an școlar

Primarul orașului Ovidiu a participat alături de cadrele didactice, consilieri locali și reprezentanți ai Poliției Locale la deschiderea noului an școlar, la toate unitățile de învățământ din Ovidiu, Satele Poiană și Culmea.

„Educația este darul cel mai de preț pe care îl putem oferi copiilor noștri. Ne dorim că și în acest an școlar să dezvoltăm parteneriatul familie – școală-administrație locală, pentru a sprijini copiii în lungul drum al formării lor profesionale dar și al personalității. În întâmpinarea acestui demers și în acest an, al treilea consecutiv, primăria Ovidiu va acordă burse de merit pentru elevii cu medii între 8.50 și 10, iar că noutate se vor acordă burse de merit și pentru profesorii cu rezultate notabile la concursurile naționale și olimpiade.
Îmi exprim convingerea că reprezentații administrației locale împreună cu cadrele didactice vor veni în întâmpinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educație la un nivel modern și performant. Urez părinților un an cu multe satisfacții din parte copiilor, cadrelor didactice putere de muncă și elevilor succes și curaj pentru împlinirea idealurilor’’ a declarat primarul George Scupra la începutul noului an școlar.

Administrația locală din Orașul Ovidiu condusă de primarul George Scupra a finalizat lucrările, pentru că la începutul anului școlar copiii din grădințile și școlile din Ovidiu, Poiană și Culmea să beneficieze de toate condițiile și dotările necesare actului de învățământ la standarde moderne.

Având în vedere faptul, că a fost aprobat proiectul de construire a unei școli noi în satul Poiană, cursurile elevilor și preșcolarilor se vor desfășura în Centrul Cultural din Poiană, unde au fost realizate lucrări de compartimentare pentru a creă noi clase, cu dotările aferente, pentru desfășurarea în condiții optime a procesului de educație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*