FOTO VIDEO Primarul din Ovidiu și-a preluat cel de-al treilea mandat. George Scupra: “Știm foarte bine care sunt nevoile comunității”

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra

Orașul Ovidiu și-a învestit astăzi noul Consiliu Local și noul primar în persoana lui George Scupra, care își adaugă astfel în CV un al treilea mandat în fotoliul de edil.

“În primul mandat ne-am reîntregit teritorial și am gândit proiecte pe malul lacului, pe scurt am întors orașul cu fața spre lac. Al doilea mandat a fost în contextul milenarei ovidiene – 2000 de ani de la moartea poetului Ovidiu. Am realizat proiecte culturale și am dat o identitate localității noastre: de la cel mai mic locuitor până la cel mai în vărstă, astăzi în orașul Ovidiu toți știu foarte clar de ce suntem ovidieni și de ce purtăm peste veacuri numele poetului” a spus primarul George Scupra.

Ședința de învestire a fost convocată potrivit legii de către prefectul județului Constanța care a și asistat la întreaga ceremonie. Rând pe rând, toți cei 17 consilieri locali au trecut pe la pupitru și au depus jurământul, ultimul fiind, potrivit cutumei, primarul George Scupra.

“Pentru cel de-al treilea mandat, o concluzie vom trage după cei 4 ani de zile. Astăzi suntem focusati pe reducerea pandemiei pentru că chiar astăzi depășim cifra de 3 la mie, așa că în cel mai scurt timp vom lua decizii suplimentare pentru a reduce rata de îmbolnăviri în orașul nostru” a adăugat George Scupra.

Orașul Ovidiu a ajuns foarte atractiv pentru investitori în ultimii ani. Afaceriștii au găsit aici un mediu prielnic de business, oportunități și o administrația receptivă.

Ovidiu are un spital privat (OCH), găzduiește Academia de fotbal “Gheorghe Hagi”, are fabrica celui mai mare producător de beton din Austria, și crama și plantația de vie a familiei Halep. Recent a fost deschis și un supermarket Profi.

“Ne propunem în continuare proiecte bune pentru comunitate. E adevărat că în acest context pandemic ar trebui să ne resetăm poziția și gândurile și proiectele așa cum orice om simplu acasă își regândește strategia și bugetul familiei, pentru că așa cum este afectat bugetul familiei, așa este afectat și bugetul național și bugetul localităților.

Prioritățile le-am discutat încă din campania electorală cu locuitorii orașului Ovidiu. Știm foarte bine care sunt nevoile noastre, nevoile comunității și ne vom reseta și regândi poziția în această iarnă, dar sunt sigur că vom progresa” a spus primarul Scupra în primul său discurs după depunerea jurământului.

Consiliul local Ovidiu este împărțit în 11 consilieri liberali, 3 social democrați, doi din partea USR-PLUS și un consilier local independent.  Ceremonia de învestire a consiliul local și al primarului s-a desfășurat în sala de spectacole a centrului cultural “Elena Roizen” din oraș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*