Angajații Polaris M Holding vor igieniza săptămânal zonele din apropierea unităților de învățământ din Constanța

Angajații Polaris M Holding vor igieniza săptămânal zonele din apropierea unităților de învățământ. FOTO Primăria Constanța

Pentru ca prima zi din noul an școlar să se desfășoare în bune condiții, Primăria Constanța, împreună cu societatea Polaris M Holding, s-a îngrijit în ultimele trei zile să igienizeze în detaliu spațiile de jur împrejurul unităților de învățământ din oraș. La fiecare școală, grădiniță, creșă sau liceu au fost spălate și dezinfectate aleile, străzile care conduc spre intrare, scările de acces și toate elementele de mobilier urban montate în zonă.

Potrivit Primăriei Constanța, pentru dezinfecție s-a folosit un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90 la sută și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor.

„Aceste acțiuni vor intra în programul săptămânal al operatorului de salubrizare. Mai mult, acolo unde lipsesc, vor fi montate coșuri de gunoi. Însă, pentru ca eforturile municipalității să fie vizibile, este nevoie ca fiecare dintre noi să menținem această curățenie. Dacă nu ne pasă de sănătatea noastră, poate ne pasă de cea a copiilor noștri și de faptul că locul în care petrec aproape la fel de mult timp ca acasă trebuie să fie igienic”, au precizat reprezentanții instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*