Schimbări de program la Teatrul de Stat Constanța

Spectacolul Universuri paralele. FOTO: TSC

Teatrul de Stat Constanța a programat sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A, spectacolul „Universuri Paralele”. Spectacolul, de David Lindsay-Abaire, regia Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan, muzica Aida Šošić, lighting design Alexandru Bibere, cu Mihaela Velicu, Lucian Iftime, Lana Moscaliuc, Cătălina Mihai și Cătălin Bucur, a avut premiera în primăvara acestui an.

Teatrul de Stat Constanța se află în imposibilitatea de a susține reprezentația programată vineri, 4 noiembrie, a spectacolului „8 tați”, regia Irisz Kovacs, din cauza îmbolnăvirii unuia dintre actorii din distribuție. Contravaloarea biletelor va fi returnată direct la agenția de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele cumpărate de la agenție) sau automat, prin platforma Mystage, în cazul celor cumpărate online.

Din același motiv au fost reprogramate reprezentațiile spectacolului „Seaside Stories”, regia Radu Afrim, de vineri, 11 şi sâmbătă, 12 noiembrie:

  • spectatorii care au cumpărat bilete la reprezentația de vineri, 11 noiembrie pot opta să le folosească pentru reprezentația de vineri, 2 decembrie, sau să li se returneze contravaloarea biletelor;
  • spectatorii care au cumpărat bilete pentru reprezentația de sâmbătă, 12 noiembrie, pot opta să le folosească pentru reprezentația de sâmbătă, 3 decembrie, sau să li se returneze contravaloarea biletelor.

Termenul pentru exprimarea acestor opțiuni este data reprezentației suspendate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*