Schimbare de traseu pentru autobuzele liniilor 5-40 și 14, de luni, 26 aprilie, odată cu modificările în trafic făcute la intrarea în stațiunea Mamaia

CT BUS anunță publicul călător că începând de luni, 26 aprilie, de la ora 08.00, autobuzele liniilor 5-40 și 14 vor întoarce la sensul giratoriu de la Aqua Magic.

Modificarea survine ca urmare a măsurilor dispuse de Primăria Municipiului Constanța pentru fluidizarea traficului rutier la intrarea în stațiunea Mamaia, odată cu apropierea sezonului estival. Drept urmare, se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu.

Traficul rutier la intrarea în stațiunea Mamaia va fi modificat începând de luni, 26 aprilie, măsurile fiind luate având în vedere debutul sezonului estival și creșterea numărului de turiști care vor tranzita stațiunea Mamaia.

Astfel, de luni, 26 aprilie, traficul la intersecția bulevardul Aurel Vlaicu cu bulevardul Mamaia va fi redirijat, după cum urmează:

  • din direcția Pescărie spre Năvodari: strict înainte pe 3 benzi de circulație (banda nr. 1 cu prioritate iar banda nr 2 și 3 fără prioritate). Se anulează posibilitatea de a efectua virajul la stânga către bulevardul Aurel Vlaicu;
  • din direcția Năvodari spre Constanța: toate cele 3 benzi vor efectua viraj la dreapta spre bulevardul Aurel Vlaicu. Se anulează posibilitatea de a vira la stânga de pe banda 3 spre zona Pescărie;
  • din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte pe cele doua benzi de circulație, cu prioritate față de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari;
  • din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie: posibilitatea efectuării virajului la dreapta pe două benzi de circulație.

Pe întreaga perioadă a sezonului estival, viteza maximă admisă în Mamaia este de 60 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*