CTnews TV: Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, vorbește despre proiectele administrației locale

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO: Mitică Raftu / CTnews
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna. FOTO: Mitică Raftu / CTnews

Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, a fost invitat jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Mariana Gâju a trecut în revistă câteva proiecte ale administrației locale.

Ea a vorbit despre extinderea rețelei de străzi, despre nodul de la autostradă și despre panourile fonoabsorbante la autostradă.

Mariana Gâju s-a referit și la proiectele pentru educației, la grădinițe și creșe.

De asemenea, primarul din Cumpăna a abordat și problema cu rețeaua de canalizare, având în vedere oamenii nu se pot branșa deoarece rețeaua este subdimensionată și a explicat cum va fi rezolvată această situație.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*