Scenarii modificate pentru 27 de unități de învățământ din județul Constanța

Elevii vor merge fizic la școală în funcție de gradul de vaccinare al cadrelor didactice

În ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța s-a votat, în unanimitate, modificarea de scenarii pentru 27 de unități de învățământ din județ.

Astfel, vor trece din scenariul 2, în scenariul 3, următoarele: Școala Gimnazială nr. 3 Culmea (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Normal Culmea (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Prelungit „Licurici” Ovidiu (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Normal „Zig Zag” Ovidiu (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Normal Poiana (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Școala Primară nr. 4 Poiana (rata incidenței peste 3/1.000 locuitori), Grădinița cu Program Normal Sibioara (până pe 15 noiembrie, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu (până pe 15 noiembrie, pentru două clase a VII-a, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială nr. 1 Lumina (până pe 13 noiembrie, pentru o clasă a VIII-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” Năvodari (până pe 13 noiembrie, pentru o clasă I, un cadru didactic confirmat) și Școala Gimnazială nr. 1 Siminoc (până pe 8 noiembrie, pentru o clasă a IV-a, un cadru didactic confirmat).

De asemenea, Liceul Tehnologic „Ion Podaru” Ovidiu și Școala Gimnazială nr. 2 „Poet Ovidiu” Ovidiu rămân în scenariul 3 de funcționare, din cauza ratei incidenței peste 3/1.000 locuitori.

Totodată, patru unități de învățământ vor trece din scenariul 1, în scenariul 3 de funcționare: Școala Gimnazială nr. 2 Nuntași (până pe 11 noiembrie, o clasă a V-a și două a VII-a, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială nr. 1 Pantelimon (până pe 14 noiembrie, un cadru didactic confirmat), Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Corbu (până pe 15 noiembrie, pentru două clase a VII-a, un cadru didactic confirmat) și Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă (până pe 16 noiembrie, pentru o clasă I, un cadru didactic confirmat).

Trei grădinițe din Medgidia vor trece din scenariul 3, în scenariul 2, ca urmare a finalizării lucrărilor de reabilitare: Grădinița cu Program Prelungit „Lucian Grigorescu”, Grădinița cu Program Normal nr. 11 și Grădinița cu Program Normal „Piticot”.

Din scenariul 1, în scenariul 2, vor trece următoarele unități de învățământ, ca urmare a încadrării ratei de incidență între 1/1.000 locuitori și 3/1.000 locuitori: Grădinița cu Program Normal Mircea Vodă, Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă, Grădinița cu Program Prelungit „Panseluța” Cernavodă și Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă (toată unitatea cu excepția clasei I menționate mai sus).

Două școli și două grădinițe vor trece din scenariul 2, în scenariul 1: Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu” Murfatlar și Grădinița cu Program Normal Murfatlar, ambele datorită asigurării condițiilor de învățare „față în față”; Școala Gimnazială nr. 1 Siminoc (rata de incidență sub 1/1.000 locuitori, cu excepția clasei a IV-a amintite mai sus) și Grădinița cu Program Normal Siminoc (rata incidenței sub 1/1.000 locuitori).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*