FOTO Un mort și doi răniți grav, într-un accident rutier petrecut lângă Topraisar

Un mort și doi răniți grav, într-un accident rutier petrecut lângă Topraisar. FOTO SAJ Constanța

Un bărbat a murit, iar alții doi au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier ce a avut loc luni seară, în dreptul localității Topraisar.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.00, pe DN 38, la ieşirea din Topraisar spre Movilița, între două autoturisme, în urma căruia trei bărbați au rămas încarcerați. La fața locului au intervenit pompierii Stației Tuzla, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanţa.

„La fața locului au fost găsite trei victime încarcerate în cele doua autoturisme implicate în accident. Au fost extrase persoanele, iar două dintre acestea au fost transportate la spital. Cea de-a treia prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicii declarând decesul acesteia”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Constanța.

Potrivit cadrelor medicale ale SAJ, bărbatul găsit decedat avea 45 de ani, în timp ce cei doi răniți au vârste de 20 și 40 de ani. Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații și tratament specific.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*