Scandal pe terenul de sport al Colegiului Național de Arte „Regina Maria“ din Constanța

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Potrivit reprezentanților unității de învățământ, în cursul zilei de 31 octombrie, în jurul orei 13.30, a pătruns pe terenul de sport al CNA „Regina Maria“o fostă elevă a colegiului, în vârstă de 25 de ani, care a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu.

Se pare că dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic. Fosta elevă a căzut la pământ, prezentând o rană la cap, având nevoie de îngrijiri medicale şi a fost apelat serviciul de urgenţe. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a acordat primul ajutor şi a transportat persoana la spital.

Conducerea școlii a informat I.S.J. Constanţa şi a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru data de 1 noiembrie, ora 10.00, în cadrul căruia se vor stabili sancţiunile ce vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare.

„La data de 31 octombrie, ora 13.30, polițiștii constănțeni s.au deplasat la o unitate de învățământ din municipiul Constanța unde reprezentanții instituției respective au precizat faptul că o fosta eleva a liceului ar fi fost transportata la spital cu ambulanta. Polițiștii nu au constatat comiterea niciunei infracțiuni în cazul de față“, a declarat ag. sef adj. Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

UPDATE:

“Conducerea Liceului de Arte “Regina Maria” a pus la dispozitia polițiștilor constconstă imagini de pe camerele de supraveghere ale unității de învățământ în aceasta dimineață. Dupa vizionarea imaginilor a fost identificat un elev al liceului în cauză, care lovește o tânără, de 26 de ani, care se afla în curtea liceului respectiv. Persoana vătămată a fost transportată la spital cu ambambula. Polițiștii constănțeni au început cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, au precizat repereprezenta IPJ Constanța în cursul zilei de  1 noiembrie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*