Autorii unui furt, prinși în flagrant de polițiștii locali în zona Abator din Constanța

Autorii unui furt, prinși în flagrant de polițiștii locali în zona Abator din Constanța. FOTO DGPL

Polițiștii locali constănțeni au observat joi seară, în jurul orei 19.50, pe durata desfășurării activităților de patrulare în zona Abator, pe strada Albăstrelelor, trei persoane care forțau ușa de acces către o anexă aflată în spatele magazinului Profi, folosind diferite unelte.

Potrivit Direcției Generale Poliția Locală, polițiștii i-au somat pe cei trei, moment în care aceștia au fugit în direcția Parcului Far. S-a procedat la urmărirea acestora și, după aproximativ 300 de metri, două dintre cele trei persoane au fost prinse. Acestea au fost predate pe bază de proces verbal Secției 5 Poliție, împreună cu documentația întocmită, pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, vineri dimineață, în jurul orei 07.00, un echipaj de polițiști locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, care se afla în serviciul de patrulare, a identificat într-un autobuz al liniei 43, un bărbat dat în urmărire de Poliția municipiului Constanța, fiind suspect într-un dosar de furt calificat. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul IPJ Constanța.

Bărbat dat în urmărire de Poliția municipiului Constanța, prins de polițiștii locali. FOTO DGPL

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*