Scandal pe strada Liliacului după ce un bărbat a fost accidentat de o mașină de poliție. Un polițist a fost agresat de mai multe persoane și a scos pistolul din dotare pentru a se apăra

Sediul IPJ Constanța. FOTO CTnews.ro

Polițiștii au informat că după accidentul rutier petrecut pe strada Liliacului din Constanța, în urma căruia un bărbat a fost accidentat de o mașină de poliție a început un scandal, iar un polițist a fost agresat de mai multe persoane și a scos pistolul din dotare pentru a se apăra.

“În timpul efectuării cercetării la fața locului,  în cazul accidentului rutier din data de 1 ianuarie a.c., mai multe persoane aflate în zonă ar fi devenit agresive verbal,  motiv pentru care în sprijinul polițiștilor au fost trimiși luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Pănă la sosirea acestora, mai multe persoane l-ar fi agresat fizic pe un polițist din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța, pe care l-ar fi tras de uniformă.

Acesta ar fi scos pistolul din dotare, pentru a efectua somațiile legale.

Ulterior, conflictul a fost aplanat.

Așa cum am precizat anterior,  accidentul rutier face obiectul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ceea ce privește modul de acțiune a polițistului din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Constanța,  acesta va face obiectul unor verificări efectuate de Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța” – IPJ Constanța.

Pe data de 1 ianuarie, la scurt timp după miezul nopții, un pieton aflat pe mijlocul drumului a fost lovit de o mașină de poliție, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*