FOTO VIDEO Incendiu lângă blocul GranVia de pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța

Incendiu lângă un bloc de locuințe de pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în seara zilei de marți, 22 martie, pentru a lichida un incendiu izbucnit în apropierea unui bloc de locuințe situat pe strada Ștefăniță Vodă din Constanta.

Potrivit martorilor, persoane necunoscute au dat foc unei cantități mari de deșeuri din hârtie și polistiren, aflate într-un container de lângă blocul GranVia, iar flăcările se ridică amenințătoare către imobilul aflat în imediata apropiere a centrului comercial VIVO.

Acțiunea pompierilor a fost îngreunată de mașinile aflate în parcarea blocului. Șapte autospeciale ale ISU Constanța au intervenit, în cel mai scurt timp, la locul incendiului. Din fericire, focul a fost stins în mai puțin de jumătate de oră. Flăcările nu au afectat structura blocului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*