Scandal în parcarea unui club din stațiunea Mamaia: o persoană a ajuns la spital

Olteni prinși în stațiunea Mamaia deși ar fi trebuit să fie în carantină la domiciliu

Un scandal între mai mulți bărbați a avut loc, duminică dimineața, în parcarea unui club din stațiunea Mamaia, o persoană, aflată în stare avansată de ebrietate, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Mamaia au fost sesizați duminică dimineață, în jurul orei 06.15, prin Serviciul 112, după ce un scandal între trei bărbați ar fi avut loc în parcarea unui club din stațiune.

„La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, care se aflau în stare de ebrietate, au participat la scandalul în cauză, conflictul fiind aplanat de către o echipă de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, care se afla în timpul exercitării atribuțiilor de muncă în zona menționată. Astfel, jandarmii au sancționat contravențional persoanele în cauză, conform Legii 61/1991 pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Unul dintre bărbații implicați în scandal a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, fiind în stare avansată de ebrietate și prezentând excoriații la nivelul palmelor și genunchilor.

„Precizăm faptul că până la acest moment, niciuna dintre personale implicate n-a depus plângere”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*