Percheziții într-un dosar de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. A fost găsit un pistol deținut ilegal

Pistol găsit la percheziții. FOTO Poliția Română

Polițiștii constănțeni au făcut mai multe percheziții într-un dosar de lovre sau alte violențe și violare de domiciliu, iar cu această ocazie a fost găsit un pistol deținut ilegal.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 septembrie, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și violarea de domiciliu.

“La data de 21 septembrie, cei doi bărbați, de 32 de ani, respectiv 37 de ani, ar fi pătruns în locuința persoanelor vătămate, din orașul Cernavodă, și ar fi agresat fizic două femei și un bărbat.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, o armă de foc neletală, supusă autorizării, precum și un încărcător și 3 cartușe neletale.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că arma ar fi fost deținută ilegal.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*