FOTO Scandal cu cuțite în parcarea clubului Crazy

Cinci indivizi au fost reținuți de către polițiștii din stațiunea Mamaia după ce au provocat un scandal în clubul Crazy, iar când au fost scoși afară, au scos și ei cuțitele.

Scandalul a izbucnit duminică dimineață în jurul orei 6.40. Oamenii legii au fost sesizați prin 112 că două grupuri s-au luat la bătaie în clubul Crazy, iar apoi au fost scoși afară, unde conflictul a continuat. Conflictul prindea proporții, fiind implicate peste 10 persoane, iar unele au scos și cuțitele, La fața locului au fost trimise două echipaje de intervenție ale Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanța. Aceștia i-au pus la pământ pe cinci dintre cei mai agresivi, restul reușind să fugă. La fața locului au fost găsite 3 cuțite, dar nici unul dintre cei încătușați nu a recunoscut că le-ar aparține.  Proprietarii acestora vor fi stabiliți de către criminaliști, pe baza amprentelor.

Cei cinci suspecți – doi din Constanța, doi din Ialomița și unul din Călărași au fost conduși la sediul poliției Mamaia pentru audieri, urmând ca la finalul acestora, procuroru să decidă ce măsuri se vor lua.

Unul dintre aceștia a fost preluat de o ambulanță de la sediul poliției Mamaia și a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, bărbatul având o plagă la membru superior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*