Jandarmii constănţeni sunt prezenţi în mijlocul comunităţii pentru asigurarea ordinii publice la mai multe evenimente

Luptătorii IJJ Constanța sunt prezenți la mai multe evenimente publice. FOTO IJJ Constanța

În acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

În perioada 3 – 06 mai, jandarmii constănţeni sunt prezenţi în Piaţa Ovidiu, pentru a veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului culinar „Constanţa Street Food Festival”.

Pe 4 mai, începând cu ora 14.00, oamenii legii asigură măsurile de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa II şi C.S.M. Bucureşti, eveniment sportiv ce are loc la Sala Sporturilor. La aceiași dată,  jandarmii asigură ordinea publică, precum şi protecţia participanţilor la un marş de protest organizat în jurul Parcului Tăbăcărie, în intervalul orar 18.00 – 22.00.

Sâmbătă, 5 mai, între orele 7.30 – 22.00, jandarmii sunt prezenţi în comuna Horia, unde are loc sfințirea bisericii din localitate, precum şi o manifestare cultural-artistică organizată cu ocazia sărbătoririi Zilei Comunei.

Duminică, 6 mai, în intervalul orar 9.00-16.00, jandarmii au în atenţie siguranţa participanţilor la activităţile organizate la Cimitirul Central Musulman Constanţa, cu ocazia sărbătorii tradiţionale „Hâdârlez”.

„Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului“, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*