Intervenție a pompierilor constănțeni după ce două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în Halta Traian

Două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în Halta Traian. FOTO ISU Constanța

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au intervenit, duminică, 11 aprilie, după ce două vagoane tip cisternă, goale, din componența unui tren de marfă au deraiat în zona Halta Traian. În urma incidentului nu au rezultat victime.

Potrivit ISU „Dobrogea”, la fața locului au intervenit opt subofițeri, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

De asemenea, în zona incidentului s-au deplasat și polițiști ai Secției Regionale Transporturi Constanța.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre vagoanele 10 și 11 de la un tren de marfă, care au deraiat blocând pasajul rutier de pe strada Nicolae Filimon. Vagoanele sunt goale se deplasau pe relația Palas – Cap Midia”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în Halta Traian. FOTO ISU Constanța

În urma incidentului nu au rezultat victime, dar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*