SC RAJA SA a activat Comandamentul pentru situații de Urgență. Probleme cu ploile la Medgidia

Strada inundată la Constanța. FOTO Auris Luca
Strada inundată la Constanța. FOTO Arhivă / Auris Luca

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul societatii, s-a activat Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, ce are in componenta 44 de echipe de intervenţie (14 pentru municipiul Constanta si 30 in restul judetului) dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenta in toata aceasta perioada.

Avand in vedere atentionarile meteo, comandamentul va functiona incepand de astazi si pana miercuri, 29 iunie 2016, ora 22,00. La nivelul municipiului Constanta, lucratorii societatii se afla deja in zonele sensibile ale orașului, pe marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lapusneanu, Ferdinand si 1 Decembrie 1918.

In cazul in care vor aparea situatii de urgenta, societatea noastra este pregatita sa mareasca numarul echipelor de interventii.

Astazi, in urma ploilor torentiale de pe raza orasului Medgidia, echipele au intervenit pe strada Poporului – in zona Fantana si pe strada Vasile Lupu – in zona podului de cale ferata.

“Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*