SC Polaris Mediu SRL face un anunț public privind decizia etapei de încadrare în cazul unui proiect derulat în Năvodari

Sediul Polaris M Holding

SC Polaris Mediu SRL, titular al proiectului „Amplasare puncte subterane de colectare a deșeurilor din Năvodari”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Amplasare puncte subterane de colectare a deșeurilor din năvodari, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, zona str. Tașaul, Albatros, Albinelor-Primăverii, Frunzelor, Aleea Lăstuni, str. Pescărușului, Albatros, nr. cadastral/CF 118077, 118111, 118040, 109942, 115701, 118051, 118021, 109318, județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția pentru Protecția Mediului din str. Unirii, nr. 23, Constanța, de luni-vineri, între orele 09:00 – 13:00, precum și la următoarea adresă de internet https://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*