Un bărbat a murit și altul a fost rănit după ce au fost surprinși sub pietre la Nicolae Bălcescu

FOTO ISU Constanța

Un bărbat a murit și altul a fost rănit după ce au fost surprinși sub pietre, evenimentul având loc la Nicolae Bălcescu.

“În această dimineață, după ora 13, am fost solicitați prin apel la 112 să intervenim în localitatea Nicolae Bălcescu acolo unde două persoane au fost surprinse sub un morman de pietre. La fața locului au fost alocate rapid două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, containerul multirisc, elicopterul SMURD, ambulanță SMURD B2 și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

La fața locului colegii mei au scos rapid cele două persoane de sub pietre. Din nefericire, o persoană a fost scoasă în stare de inconștiență, fiind declarată ulterior decedată la fața locului, iar cea de-a doua persoană a fost asistată medical la fața locului, ulterior transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean de Urgență Constanța“, a declarat Ana-Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*