Cetățean georgian căutat de autorităţile austriece, depistat de polițiștii de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud-Agigea

Polițist de frontieră. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat într-un autovehicul, un cetățean georgian pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către autoritătile austriece.

În data de 29.10.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud-Agigea au efectuat controlul asupra unui autocamion în care se aflau două persoane, una dintre ele fiind cetățean georgian, pasager, în vârstă de 54 de ani.

Astfel, în urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către autoritățile austriece, pentru infracțiuni cu violență.

Ca urmare a celor constatate, a fost luată măsura întreruperii călătoriei persoanei respective, care a fost predată unei echipe din cadrul IPJ Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*