Polițiștii locali au ridicat mașinile fără stăpân sau abandonate pe străzile Constanței

Străzile Constanței, eliberate de mașinile fără stăpân sau abandonate. FOTO: Primăria Constanța

Direcția Generală Poliția Locală a desfășurat în ultimele zile o nouă acțiune de eliberare a domeniului public de vehiculele abandonate și fără stăpân.

Astfel, din cele 26 de autovehicule pentru care primarul Vergil Chițac semnase dispoziție de ridicare de pe domeniul public, conform Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, 12 autovehicule au fost ridicate de proprietari, iar 14 au fost ridicate si depozitate într-un spațiu special amenajat de reprezentanţii municipalității.

„Primăria Municipiului Constanța mulțumește cetățenilor care au dat dovadă de simț civic și responsabilitate și s-au conformat somațiilor primite”, au transmis reprezentanții instituției.

Polițiștii locali acționează în permanență pentru eliberarea străzilor și trotuarelor de aceste vehicule care strică imaginea orașului, multe dintre ele adevărate focare de infecție. Aceștia fac apel la constănțeni ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public să sesizeze Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341.922 sau pe email: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*