Sărbătoarea mustului, la Ovidiu. Hai să deguști licoarea din recolta 2017!

Sărbătoarea mustului la Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu
Sărbătoarea mustului la Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

Primăria Ovidiu organizează sâmbătă, 12 octombrie, pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu “Sarbatoarea mustului”.

Reprezentanții Administrației locale spun că mustul va fi realizat dupa vechea traditie, aceea cand fetele imbracate in costum popular, storc cu picioarele goale strugurii,proaspat culesi.

Fetele de la Ansamblul ,,Dobrogeanca’’ din Ovidiu, vor participa la acest eveniment inedit, prin care Primaria Ovidiu doreste sa readuca in atentia copiilor dar si a cetatenilor vechile traditii romanesti. Nu vor lipsi nici momentele artistice traditionale de muzica si dans, degustarea de must (gratuit pentru toti participantii), mancarea traditionala si voia buna.

Acest eveniment este realizat in parteneriat cu Crama Viisoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*