Șarada străzilor cu sens unic din municipiul Constanța continuă cu strada Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor

Sens unic în Constanța. FOTO PMC
Sens unic în Constanța. FOTO PMC

Primăria Constanța a anunțat că în cadrul lucrărilor de resistematizare din cartierul Faleză Nord care vizează reabilitarea trotuarelor precum și asfaltarea mai multor artere se caută soluțiile optime pentru fluidizarea traficului în zonă.

În acest sens, începând cu data de 16 octombrie, se schimbă sensul de circulație pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor.

  • strada Pescarilor: sens unic dinspre strada Grozești spre strada Yokohama
  • strada Grozești: sens unic dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor
  • strada Dragoslavelor: sens unic dinspre strada Pescarilor spre strada Unirii.

În acest fel, cele trei străzi vor prelua traficul de pe strada Unirii pentru ca cei care vor să întoarcă în zona școlilor să o poată face pe strada Pescarilor și nu pe bulevardul Mamaia.

Administrația a anunțat și că, „pentru o mai bună circulație în zonă se are în vedere și schimbarea timpilor la semaforul de la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu, iar pe tot acest parcurs, administratorul tramei stradale monitorizează valorile de trafic, astfel încât să poată lua măsuri urgente de reconfigurare în cazul în care se va impune acest lucru“.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Culmea tamapeniei primariei – ca sa se poata face locuri de parcare cu care sa se laude primarul si pt noile blocuri construite (de cine????) pe Unirii, se da peste cap ceva care functiona binisor anterior. Nu intelegeti gresit, drumurile erau inguste pt circulatie dar functionale – acum e o harababura intrucat Pescarilor si Unirii nu sunt paralele decat pe o portiune si nu se completeaza

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*