CTnews TV: ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: “Trăim o perioadă agitată și confuză. Nu trebuie să gândim prin prisma bolii, ci prin prisma libertății lăsate de Dumnezeu și a demnității umane”

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie. FOTO Paul Alexe

Cea mai veche și importantă sărbătoare religioasă a creștinătății, Paștele, reprezintă amintirea vie a patimii, a morții și a Învierii lui Iisus Hristos. Paștele este sărbătoarea care aduce omenirii speranța mântuirii și a vieții veșnice, fiind și singura minune care se arată tuturor, credincioși sau necredincioși, așa cum spunea părintele Arsenie Boca.

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a acceptat invitația jurnalistului Paul Alexe de a veni în studioul CTnews TV, pentru a vorbi despre cum ne pregătim pentru sărbătorile pascale, despre importanța postului Paștelui, despre modul în care vor avea loc ceremoniile religioase din Săptămâna Mare și de Paște, în contextul pandemiei. De asemenea, Înaltul Prelat a explicat de ce dorește înfiinţarea Mitropoliei Tomisului, demers în sprijinul căruia a înaintat o solicitare Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sa deie Domnul sa se lipeasca covidul de dracul de tine si sa te vad chinuindu-te la ATI apoi mort si ingropat pe fuga sa scape Tomisul de dracul spagar si poponar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*