Șapte artere rutiere din Constanța își schimbă duminică, 02 august, regimul de circulație!

Șapte artere rutiere din Constanța, delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca, își schimbă regimul de circulație.

Șapte artere rutiere din Constanța, delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca, își vor schimba de duminică, 02 august, regimul de circulație. Indicatoarele rutiere „Sens unic” și „Acces interzis”, care vor reglementa circulația pe străzile respective vor fi montate în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

Lucrările de resistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia, fiind necesare pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente.

Astfel, ca urmare a deciziei de modificare a sensurilor de circulație, configurația arterelor din cartier va fi următoarea:

  • strada Mihai Viteazu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia;
  • strada Călugăreni devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu;
  • strada Țepeș Vodă devine arteră cu sens unic, dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca;
  • strada Tudor Vladimirescu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;
  • strada Sabinelor devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca;
  • strada Dimitrie Bolintineanu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;
  • strada Dacia devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

Totodată, ca urmare a măsurilor de resistematizare rutieră, de duminică, 02 august, se modifică și traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101. Astfel:

  • traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: strada Mihai Viteazu – bulevardul Mamaia – strada I.G. Duca – bulevardul Ferdinand;
  • traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe următorul itinerariu: Poarta 1 – strada Mihai Viteazu – strada Țepeș Vodă – strada I.G .Duca;
  • traseele 44, 51, 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: strada I.G. Duca – bulevardul Mamaia – strada Mihai Viteazu – Poarta 1.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bulevardul Mamaia va fi înființată o nouă stație, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bulevardului Mamaia cu strada I.G. Duca.

De duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*