Săptămâna Prevenirii Criminalității a fost lansată și la Constanța

Saptamana prevenirii criminalitatii la Constanta lansata de Politia Romana
Saptamana prevenirii criminalitatii la Constanta lansata de Politia Romana

La Constanța a fost lansată Săptămâna Prevenirii Criminalității, campanie națională derulată de IGPR.

Astfel, polițiștii din întreg județul Constanța vor acționa în această săptămână pe informarea și conștientizarea cetățenilor cu privire la modalitățile optime de luptă antivictimală.

Mai exact, polițiștii de la Prevenire și de la Poliția Locală a Municipiului Constanța au discutat cu cetățenii pentru prevenirea furturilor, a înșelăciunilor și a tâlhăriilor, în zone ca Tomis III, Tomis II, Casa de Cultură, Piața Grivitei, Brick, Zona Far, Poarta 6 etc..

Pe data de 4 si 5 aprilie 2017 polițiștii vor fi prezenți în școli pentru prevenirea victimizării minorilor în mediul on-line (de exemplu, polițiștii de la Prevenire vor fi în școlile din Agigea și Techirghiol – în colaborare cu colegii din localitățile menționate).

Pe data de 6 aprilie 2017, se va acționa pentru prevenirea violenței în familie (Prevenirea va acționa cu colegii din Medgidia), iar pe 7 aprilie 2017 pentru prevenirea accidentelor rutiere (Prevenirea va acționa în municipiul Constanța cu Serviciul Rutier).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*