FOTO VIDEO Tavan uriaș, prăbușit în mijlocul City Park Mall Constanța. Ca prin minune, nimeni nu a fost rănit

Tavan prăbușit la City Park Mall Constanța. FOTO CTnews.ro
Tavan prăbușit la City Park Mall Constanța. FOTO CTnews.ro

Un accident bizar a avut loc pe 30 noiembrie în City Park Mall. Tavanul și structura care îl susținea s-a prăbușit printre clienții centrului comercial din Constanța.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.00. Martorii povestesc că tavanul ar fi fost schimbat recent. Cu toate acestea, structura nu a rezistat greutății și s-a prăvălit în holul de la primul nivel. Angajații centrului comercial au început imediat să curețe zona și s-au asigurat că nimeni nu a fost prins sub moloz.

Tavanul fals făcut din gips-carton și structura metalică menită să îl susțină cântăresc aproape o tonă. Reprezentanții Serviciul de Ambulanță Județean Constanța spun că nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.

City Park Mall a fost scena mai multor evenimente în ultimul an, de la inundații, incendii și terminând cu tavanul prăbușit.

 

UPDATE: Reprezentanții centrului comercial susțin că reparația tavanului era în curs de realizare. Lucrările erau făcute pe timpul nopții, în afara programului de funcționare a mall-ului. De altfel, conducerea mall-ului are în vedere să apeleze la Instanță pentru a recupera pagubele produse de acest incident.

Vă prezentăm punctul de vedere al reprezentanților City Park Mall cu privire la acest incident.

În această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urmă unui montaj instabil realizat de echipă contractată pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Echipa noastră s-a mobilizat imediat pentru îngrădirea zonei și securizarea clienților, precum și reverificarea riguroasă a tuturor spațiilor din cadrul centrului comercial.

Regretăm acest incident și le cerem scuze clienților noștri pentru această situație de risc. Siguranță clienților este o prioritate și ne vom asigură că astfel de întâmplări să nu mai aibă loc, suntem la fel de revoltați de acest incident precum cei implicați. 

În acest caz, responsabilitatea este a furnizorului care executat lucrările necorespunzător. Vom investiga cu atenție circumstanțele acestui incident și ne vom asigură că toate măsurile ce se impun să fie luate, a precizat Corina Olteanu, reprezentanta City Park Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Demolati mallul ăla construit pe avize date ilegal de măzărică și ai lui.vrem parcul din nou cum era cu flori și copaci.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Incident grav la City Park Mall Constanța. Tavanul unui magazin a căzut peste o femeie | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*