FOTO VIDEO Tavan uriaș, prăbușit în mijlocul City Park Mall Constanța. Ca prin minune, nimeni nu a fost rănit

Tavan prăbușit la City Park Mall Constanța. FOTO CTnews.ro
Tavan prăbușit la City Park Mall Constanța. FOTO CTnews.ro

Un accident bizar a avut loc pe 30 noiembrie în City Park Mall. Tavanul și structura care îl susținea s-a prăbușit printre clienții centrului comercial din Constanța.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.00. Martorii povestesc că tavanul ar fi fost schimbat recent. Cu toate acestea, structura nu a rezistat greutății și s-a prăvălit în holul de la primul nivel. Angajații centrului comercial au început imediat să curețe zona și s-au asigurat că nimeni nu a fost prins sub moloz.

Tavanul fals făcut din gips-carton și structura metalică menită să îl susțină cântăresc aproape o tonă. Reprezentanții Serviciul de Ambulanță Județean Constanța spun că nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.

City Park Mall a fost scena mai multor evenimente în ultimul an, de la inundații, incendii și terminând cu tavanul prăbușit.

 

UPDATE: Reprezentanții centrului comercial susțin că reparația tavanului era în curs de realizare. Lucrările erau făcute pe timpul nopții, în afara programului de funcționare a mall-ului. De altfel, conducerea mall-ului are în vedere să apeleze la Instanță pentru a recupera pagubele produse de acest incident.

Vă prezentăm punctul de vedere al reprezentanților City Park Mall cu privire la acest incident.

În această perioadă, coordonăm o serie de lucrări de reamenajare a centrului comercial, iar incidentul s-a petrecut, după concluzia unei prime evaluări, în urmă unui montaj instabil realizat de echipă contractată pentru aceste lucrări. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Echipa noastră s-a mobilizat imediat pentru îngrădirea zonei și securizarea clienților, precum și reverificarea riguroasă a tuturor spațiilor din cadrul centrului comercial.

Regretăm acest incident și le cerem scuze clienților noștri pentru această situație de risc. Siguranță clienților este o prioritate și ne vom asigură că astfel de întâmplări să nu mai aibă loc, suntem la fel de revoltați de acest incident precum cei implicați. 

În acest caz, responsabilitatea este a furnizorului care executat lucrările necorespunzător. Vom investiga cu atenție circumstanțele acestui incident și ne vom asigură că toate măsurile ce se impun să fie luate, a precizat Corina Olteanu, reprezentanta City Park Mall.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Incident grav la City Park Mall Constanța. Tavanul unui magazin a căzut peste o femeie | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*