O avarie a RAJA a lăsat fără apă rece și caldă constănțenii din zona străzii Mircea cel Bătrân și bulevardul Mamaia

Avaria Raja a afectat zona dintre strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Mamaia

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Alexandru Pușkin din municipiul Constanța, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 19 martie 2018, în intervalul orar 11,30 – 15,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: bd. Mamaia – prel. Bucovinei – Eroilor – Mihai Eminescu – Smârdan – bd. Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia, precum și abonații alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 17, 18, 40 și 41.

Avaria afectează și reţeaua care alimentează cu apă rece punctele termice nr. 17, 18, 40, 41. În consecinţă, în lipsa apei reci, s-au oprit instalaţiile RADET care asigură distribuţia energiei termice în același perimetru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*